ÅNGEST TILL MAX

idag gick allt bra. hade ätit lite speciel K flingor till frukost & ett par tuggor fläskpankaka till lunch, sen kommer mina vänner & tvingar med mig ut & äta pizza!!! PIZZA!!! åt en halv calzone.. fyfan vad jag är äcklig, fet & ful.. vill ba spy men de går inte för de har gått för lång tid nu me.. & tryckte i mig lite annanas nyss.. tänkte springa ikväll men har verkligen ingen ork eller kraft till de heller! livet suger verkligen..



¨smal med liiite att ta i¨

fick värsta kränkningen innan. som vanligt satt jag & beklagade mig över mit ¨fett¨ på magen. så sa en kille till mig: men lägg av du är ju förfan smal, bara att du har lite att ta i, du har skit fin kropp så ge dig.
blev tårögd och va tvungen att lugna ner mig på toan. jag ska allt visa er. på skolavslutningen om en månad ska jag visa er att de som finns att ¨ta i¨ nu inte kommer finnas kvar då!

stolt fast ångest.

till kvällsmat åt jag en halv skål (en väldigt liten skål) jordnötter. har fet ångest nu, så jävla äcklig är jag..
kan iallafall trösta mig med att jag sprungit 3,5 kilometer idag. inte alls mycket för er, men är en äcklig jävla soffpotatis, så för mig va det typ otroligt.. nu är jag hungrig & de känns ganska bra eftersom att mitt fett kan börja käka på mitt fett, awsome :D



2012 SKA detta vara min kropp..

skinny is the new beautiful

frukost - 1 glasvatten med lite citron i
lunch - halva tallriken gurkor, en fjärdedel mat & andra fjärdedelen morötter.
¨mellanmål¨ - en påse varmakoppen (70-80 kalorier)
sen tror jag att jag ska koka lite grönsaker elr äta ett par tuggor ¨normal¨ mat eftersom att mamma kommer troligen att kolla mig som vanligt..

ingen ångest än så länge.




huvudvärk.

inte ätit någonting imorse, bara durckit ett glas vatten med lite citron i. har fortfarande ångest sen mitt ¨hetsätande¨ igår natt. fast egentligen var de inte alls mycket, för er hade de aldrig mättat, men för mig kändes det som ett helt julbord. skollunch om en timme, måste kontrollera mig, men klarar inte av dom dömmande blickarna och alla kommentarer om att jag behöver ¨fett på kroppen¨.. önska mig lycka till!


.

magen kurrar.. nu ska jag gå & äta riktigt mycket mat, imorgon börjar kampen ¨för¨ anorexia, & då är de fanimej slut med natt & småätande..

frånomed imorgon.

imorgon börjar mitt nya liv. nu jävlar ska det bantas & rasa vikt i massor. träning & nyttig mat here i come!
inte äta efter 6 på kvällen & miiiinst 3 timmar mellan varje måltid & dricka massor av vatten.

hej & välkommna.

detta är en blogg som handlar om min kamp mot anorexia. jag är 16 år, här på bloggen kommer jag heta Nikita, jag ÄLSKAR MAT, & väger 61 kilo. jag är ca 162 skulle jag gissa på, kanske lite mer. & nu tänker ni ¨de är ju helt normalt, vadå anorexia?¨ anorexia handlar inte bara om hur man äter eller om man spyr osv.. men ibland äter jag faktiskt inte heller även fast jag är dödshungrig, och om jag gör de så händer de att jag stoppar fingrarna i halsen. men jag mår så fruktansvärt dåligt såfort jag ätit, ibland tillomed om jag bara luktat på mat. jag gråter ofta över min vikt & mitt utseénde..
här på bloggen kommer jag skriva om min viktnedgång & vad jag ätit, hur jag mår, vad jag tänker & lite sånt. om jag får vara ärlig hoppas jag på att utveckla riktiga ätstörningar & bli sjukligt smal. det är mitt mål, men samtigit att motionera & må bra, (ÄR DETTA MÖJLIGT?!)
denna bloggen inspereras utan: http://myanalife.blogg.se/
min drömmkropp.

RSS 2.0